Veelgestelde vragen

HOE LANG GAAN DE TEPELVOERINGEN MEE?
DairyFlo-voeringen presteren nog steeds goed na 5000 melkbeurten. Het oppervlak van het product van DairyFlo is volledig glad, het zal geen melkvetten, eiwitten of chemicaliën absorberen daardoor word de levensduur van het product verlengd. Rubber- en siliconen voeringen zijn minder bestand tegen temperatuur schommelingen. Dit betekent dat het oppervlak vanaf de eerste dag zal veranderen.

WAT GEBEURT ER MET MELK VET?
DairyFlo-voeringen absorberen geen melkvet, mineralen of melkeiwitten. (Getest door Asure Quality). DairyFlo-voeringen zijn vervaardigd van thermoplastisch urethaan (TPU) dat is goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen.

WAAR ZIJN ZE VAN GEMAAKT?
Thermoplastisch Elastomeer (TPE), een geconstrueerd zacht kunststof dat wordt gebruikt voor medische toepassingen.

ZIJN ZE GOEDGEKEURD?
Alle producten hebben een Assure Quality-goedkeuring voor melkcontact.

WAAR WORDEN ZE GEMAAKT?
Ontworpen, ontwikkeld en gemaakt te Napier Nieuw-Zeeland.

PASSEN ZE IN DE STANDAARD TEPELBEKERS?
Het assortiment is ontworpen om te passen op de meeste standaard tepelbekers, compatibiliteitstabel beschikbaar op aanvraag.

WAAROM FLEXIBEL KUNSTSTOF, IN PLAATS VAN RUBBER OF SILICONEN?
De grondstoffen die worden gebruikt voor de maak van DairyFlo-producten zijn van thermoplastische urethanen bevatten geen bisfenol-A- of ftalaatverbindingen.

Er zijn een aantal voorbeelden van TPE’s ter vervanging van rubbers. TPE’s is het plastic materiaal dat DairyFlo gebruikt. De co-polyester of de TPE heeft een hoge temperatuurbestendigheid. Zo worden er ook dokters-handschoenen gemaakt van het TPE materiaal. Dit is het alternatief van de handschoenen uit natuurrubber of nitrilrubber.

Urethaanvoeringen absorberen geen melkvetten of chemicaliën. Een uitstekende slijtvastheid en schokbestendigheid voor een langere levensduur.

De kwaliteit van DairyFlo keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm als het wordt uitgerekt. De eigenschappen van de thermoplast zijn een oplossing voor de problemen met kiem en celgetal bij u op het bedrijf.