Over DairyFlo NL

Foto team DairyFlo
Vanaf links: Gert Nell fabrieksmanager DairyFlo NZ, Eddie Crawshaw Directeur DairyFlo NZ, Koen Scholten Import/Sales manager DairyFlo NL (binnen Europa)

DairyFlo melkstalproducten voor melkveehouders: tepelvoering, melkslangen, slanghoeken, pulstatieslangen, spoelbekers, membraam voor de melkpomp met een langere levensduur. De DairyFlo producten zijn ontworpen en bedacht in Nieuw-Zeeland (Napier). Het grote onderscheid van DairyFlo producten zijn.

  1. Het zijn producten gemaakt met een samenstelling van kunststof en thermoplastische urethanen voor flexibiliteit en levensduur.

2. Het materiaal bied internationale goedkeuring, beschikt certificaten van Bayer en verschillende andere laboratoria.

3. De DairyFlo producten gaan 2 keer langer mee dan het gebruikelijke rubber. De prijs daarentegen zijn vrijwel identiek.

4. De producten absorberen geen melkvet of bacteriën hierdoor krijgt het product een langere levensduur, geeft het een verlaging van het kiemgetal en de besmetting door koe geboden kiemen/ziekte verwekkers wordt hiermee verlaagd.

5. Na 5000+ melkingen zijn de DairyFlo tepelvoering nog als nieuw en zijn er geen punten van beschadiging te vinden. Bekijk deze video: https://www.youtube.com/watch?v=qIySlx6eBFE

6. Afgedankte tepelvoeringen zijn recyclebaar tot werkmatten. Dit maakt de kringloop compleet.

7. Alle melkslangen en pulsatieslangen gaan minimaal 6 jaar mee en worden daarnaast ook geboden met 6 jaar garantie.

DairyFlo bied waardevolle producten met een langere levensduur, recyclebaar, hygiënischer en belast het milieu niet.

DairyFlo iets voor u? Probeer DairyFlo gratis, bel 06-83155892


Foto van initiatiefnemer: Koen Scholten
Foto gemaakt door: Emiel Muijderman